Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit | De Diepte In

Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit | De Diepte In

 

Woensdag 10 februari 2021

Hopelijk staat het al in hoofdletters in je agenda: woensdag 10 februari organiseren we de digitale afsluitende conferentie van deze periode Cultuureducatie met Kwaliteit. We blikken in stijl terug en kijken met enthousiasme vooruit, onder de titel ‘De diepte in’. Ben jij er ook bij?

 

Programma | De diepte in met van Engelshoven

We leggen momenteel de laatste hand aan het programma. Bijna alle sessies tijdens de conferentie zijn aangedragen door jullie, het veld. We zijn enorm blij met alle mooie voorstellen en kijken uit naar alle presentaties, workshops en sessies. We starten de dag met een dynamische live talkshow waarin Minister Ingrid van Engelshoven een aantal gasten ontvangt aan haar tafel om mee in te gesprek te gaan, onder leiding van Ruben Maes. Ze ontvangt bijvoorbeeld wethouder Marjolein Moorman, van de documentaire Klassen, over gelijke kansen. Daarna kun je kiezen uit een flink menu vol interessante sessies. Bijvoorbeeld met Suzan Lutke over de competentie van vakdocenten, met het LKCA over de lessen van CmK2, of over kunst en cultuur in het mbo. Bekijk het volledige programma hieronder en stel na aanmelden alvast je eigen conferentie samen via onderstaande button.

 

De 180° zeepkist | Jouw verhaal op de conferentie

Tijdens de conferentie staat er de hele dag een digitale zeepkist op het online platform waar de conferentie op plaatsvindt. Heb jij een mooie ervaring om te delen? Dan kan je een kort filmpje opsturen die dan door je medebezoekers bekeken kan worden. Omdat we tijdens de hele conferentie de diepte willen opzoeken, zijn we hiervoor op zoek naar verhalen waarin jij tijdens je werk tot nieuwe inzichten bent gekomen en daardoor je aanpak hebt veranderd. Waardoor maakte jij ooit een 180° draai? Klik hier om jouw verhaal te delen.

 

Neem je partners mee!

Als penvoerders en beleidsambtenaren binnen CmK werk je natuurlijk voortdurend samen met anderen. Lokale culturele instellingen, scholen, beleidspartners, etc. We willen je vragen om deze uitnodiging door te sturen naar deze mensen. Dan kunnen ook zij bijdragen aan de verschillende sessies en kunnen we op de dag zelf met een zo breed mogelijke groep het gesprek aangaan. Alvast dank daarvoor!

 

Nog even samengevat

Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit: De Diepte in
Woensdag 10 februari
10.00 - 16.15 uur

 

Meer informatie en aanmelden kan via de website van het Fonds voor Cultuurparticipatie