Cultuurcontact Helmond
v.l.n.r. Annique, Kirsten, Ilja, Mieke en Annemarie - CultuurContact Helmond

Team & Contact

CultuurContact heeft haar kantoor op de tweede verdieping van Kunstkwartier. Het adres is Kromme Steenweg 16, 5707 CC in Helmond. Bij binnenkomst kun je jezelf melden bij de receptie, waarna zij je doorverwijzen. Heb je een vraag voor ons? Wij zijn telefonisch te bereiken op 0492-476654. Stuur je liever een mail? Mail dan naar info@cultuur-contact.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Weet je al wie van ons je wilt spreken? Rechts op deze pagina vind je de directe contactgegevens van ons team.

Wie zijn wij?

Mieke Chatrou
Steun en toeverlaat van het team, superharde werker met een heel groot hart voor cultuureducatie. Stille kracht achter Meer Muziek in de Klas. Kan zelfs thuis de muziek niet ontlopen. Heeft de vrolijkste telefoonstem van Helmond. Zoekt liever nooit de voorgrond, terwijl ze die wel verdient.

Coördinator CultuurContact
Mieke@cultuur-contact.nl
06-12149625
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag-donderdagmiddag

Bel Mieke voor: Cultuureducatie met Kwaliteit, Meer Muziek in de Klas, Beleidsvragen, ICC cursus en natuurlijk al je andere vragen!

 

Ilja de Brouwer
Ilja is van de details en structuur. Zet voor ons altijd de puntjes op de i en is met dat oog voor detail niet voor niets een kei in escape rooms. Functioneert niet zonder één echte goede soja-latte op de ochtend. Is onze 'Sjors' in Sjors Creatief en de helpdesk bij alle digitale vragen. Oh en niet te vergeten: kattenmama.

cultuur & onderwijs
Ilja@cultuur-contact.nl
06-19199722
Werkdagen: maandag-dinsdag-donderdag

Bel Ilja voor: Kunstmenu, Erfgoededucatie, Sjors Sportief & Creatief, Jacques Vriens Cultuurprijs en natuurlijk al je andere vragen!

 

Kirsten Smeenk
Een collega zoals je ze graag ziet: gedreven, enthousiast en met een grote inzet. Speelt een aardig deuntje fluit, maar heeft een hekel aan geouwehoer op de radio. Heeft binnen cultuureducatie haar sporen verdiend. Als uitvoerder en verbinder.

cultuur & onderwijs
Kirsten@cultuur-contact.nl
Werkdagen: dinsdag-donderdag

Bel Kirsten voor: Cultuureducatie met Kwaliteit, Meer Muziek in de Klas, Projecten op Maat en natuurlijk al je andere vragen!

 

Annique van den Heuvel
Vindt niets fijner dan verbindingen maken, linkjes leggen en mooie projecten initiëren. Wordt vrolijk van enthousiaste mensen en gaat nergens heen zonder haar 'boekje'. Fietst de hele stad door om organisaties aan elkaar te verbinden en maakt alles graag een beetje mooier. En als dat niet lukt kan ze altijd nog een deuntje zingen. 

cultuur, zorg & welzijn
Annique@cultuur-contact.nl
06-54928412
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdagochtend-donderdag

Bel Annique voor: projecten op maat, Lang Leve Cultuur, cultuur voor iedereen, bevordering cultuurparticipatie kwetsbare groepen 

 

Annemarie Bastiaanssen 
Stabiele factor binnen het team. Rustig en betrouwbaar en met een geheugen waar een olifant jaloers op kan zijn. Het woord 'stress' staat niet in haar vocabulaire. Of ze kan het heel goed verbergen. Kent de scholen in Helmond beter dan die in haar woonplaats. Heeft file ontwijken tot een kunst verheven. 

cultuur & onderwijs
Annemarie@cultuur-contact.nl
06-16166402
Werkdagen: maandagochtend-dinsdag-donderdag

Bel Annemarie voor: Voortgezet Onderwijs, Projecten op Maat, Kunstmenu, Jacques Vriens Cultuurprijs en natuurlijk al je andere vragen!