Cultuurcontact Helmond
Cultuurcontact Helmond

Team & Contact

Wij zijn bereikbaar via info@cultuur-contact.nl of 0492- 476654. Langskomen kan natuurlijk ook, ons adres is: Kromme Steenweg 16, 5707 CC in Helmond. Let op: tijdens de corona-crisis is ook Kunstkwartier gesloten. CultuurContact blijft thuis hard aan het werk. Is er iets wat je graag telefonisch met ons wil bespreken, bel dan Mieke op 06-12149625 of Ilja op 06-19199722. Neem anders contact op via de mail.

Wie zijn wij?

 

Mieke Chatrou                                                                                 

Steun en toeverlaat van het team, superharde werker met een heel groot hart voor cultuureducatie. Stille kracht achter Meer Muziek in de Klas. Kan zelfs thuis de muziek niet ontlopen. Heeft de vrolijkste telefoonstem van Helmond. Zoekt liever nooit de voorgrond, terwijl ze die wel verdient.

Coördinator CultuurContact
Mieke@cultuur-contact.nl
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdag-donderdagmiddag

Bel Mieke voor: Cultuureducatie met Kwaliteit, Meer Muziek in de Klas, Beleidsvragen, ICC cursus en natuurlijk al je andere vragen!

 

Ilja de Brouwer
Ilja is van de details en structuur. Zet voor ons altijd de puntjes op de i en is met dat oog voor detail niet voor niets een kei in escape rooms. Functioneert niet zonder één echte goede soja-latte op de ochtend. Is onze 'Sjors' in Sjors Creatief en de helpdesk bij alle digitale vragen. Oh en niet te vergeten: kattenmama.

cultuur & onderwijs
Ilja@cultuur-contact.nl
Werkdagen: maandag-dinsdag-donderdag

Bel Ilja voor: Kunstmenu, Erfgoededucatie, Sjors Sportief & Creatief, Jacques Vriens Cultuurprijs en natuurlijk al je andere vragen!

 

Kirsten Smeenk
Een invaller zoals je ze graag ziet: gedreven, enthousiast en met een inzet waarin je in niets merkt dat ze 'slechts' een zwangerschapsverlof invult. Speelt een aardig deuntje fluit, maar heeft een hekel aan geouwehoer op de radio. Heeft binnen cultuureducatie haar sporen verdiend. Als uitvoerder en verbinder.

cultuur & onderwijs
Kirsten@cultuur-contact.nl
Werkdagen: dinsdag-donderdag

Bel Kirsten voor: Kunstmenu, Projecten op Maat, Meer Muziek in de Klas en natuurlijk al je andere vragen!

 

Annique van den Heuvel
Vindt niets fijner dan verbindingen maken, linkjes leggen en mooie projecten initiëren. Wordt vrolijk van enthousiaste mensen en gaat nergens heen zonder haar 'boekje'. Fietst de hele stad door om organisaties aan elkaar te verbinden en maakt alles graag een beetje mooier. En als dat niet lukt kan ze altijd nog een deuntje zingen. 

cultuur, zorg & welzijn
Annique@cultuur-contact.nl
Werkdagen: maandag-dinsdag-woensdagochtend-donderdag

Bel Annique voor: projecten op maat, Lang Leve Cultuur, cultuur voor iedereen, bevordering cultuurparticipatie kwetsbare groepen 

 

Annemarie Bastiaanssen (afwezig t/m half mei 2020 i.v.m. zwangerschapsverlof)
Stabiele factor binnen het team. Rustig en betrouwbaar en met een geheugen waar een olifant jaloers op kan zijn. Het woord 'stress' staat niet in haar vocabulaire. Of ze kan het heel goed verbergen. Kent de scholen in Helmond beter dan die in haar woonplaats. Heeft file ontwijken tot een kunst verheven. Geniet op dit moment van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Wij hopen dat haar geheugen geen deuk heeft opgelopen tijdens de zwangerschap. Want we rekenen op haar!

cultuur & onderwijs
Annemarie@cultuur-contact.nl
Werkdagen: dinsdag-donderdag