Werken aan veranderdoelen in het Voortgezet Onderwijs

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Werken aan veranderdoelen in het Voortgezet Onderwijs

Cultuurcoördinatoren spelen binnen het voortgezet onderwijs een essentiële rol als het gaat over de positionering van kunst en cultuur in het curriculum van de school. Zij werken hierbij nauw samen met hun collega’s, directie van de scholen en intermediairs. Maar hoe zorgen zij ervoor dat kunst en cultuur die plek krijgt die het volgens hen verdiend? Wat hebben zij nodig om veranderingen in en rondom de school teweeg te brengen?

Samen door de frisse pepermolen

Vanaf oktober 2020 biedt Kunstloc Brabant cultuurcoördinatoren en hun collega’s de mogelijkheid om deel te nemen aan een module waarin ze kennis, competenties en vaardigheden ontwikkelen om een verandertraject op de eigen school in te richten. Dit met als doel de kwaliteit en betekenis van cultuureducatie te bevorderen.

Om dit traject kwalitatief goed in te richten, geeft operatie frisse peper het programma mee vorm. Samen gaan we “door de frisse pepermolen”.

In duo’s aanmelden

Als deelnemers neem je in koppels plaats, wat inhoudt dat je met twee personen één casus aan gaat vliegen. Je meldt je dan ook als duo aan. Dit duo bestaat altijd uit een cultuurcoördinator voortgezet onderwijs, gekoppeld aan een collega, directielid of lokale intermediair.

Praktische informatie

Data | Donderdag 8 oktober 2020, donderdag 5 november 2020 en donderdag 25 maart 2021
Tijdstip | 17.30 – 20.30 uur
Locatie | Tilburg
Kosten | Brabantse deelnemers €125,- excl. btw (Kunstloc vergoedt 75%), niet Brabantse deelnemers €500,- excl. btw. Prijzen zijn per persoon

Voor meer informatie mail naar info@kunstlocbrabant.nl