Cultuurcontact Helmond
Urban Dance Battle Brabant

Urban Dance Battle Brabant

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Urban Dance Battle Brabant

Battle mee met de Urban Dance Battle Brabant!

Van januari tot maart 2022 zullen zo’n 400 kinderen van 8 tot 16 jaar uit Helmond, Gemert-Bakel en Geldrop-Mierlo meedoen met Urban Dance Battle Brabant! Deze kinderen en jongeren krijgen 11 weken lang les van de beste urban dance leraren, op school of bij een dansschool in de buurt. De beste teams gaan door naar de finale in april. Voor de beste 3 teams zijn er mooie prijzen te winnen.

Urban Dance Battle Brabant is een project van Jeugdfonds Cultuur Brabant. Zij richten zich het versterken van kansen, met als doel om kinderen die dat het meeste nodig hebben in beweging te brengen en deel te laten nemen aan cultuureducatie. Deelname aan Urban Dance Battle Brabant (UDBB) is dan ook helemaal gratis!

UDBB is er voor alle kinderen en jongeren in Helmond. Ongeacht niveau of ervaring met dansen, iedereen is welkom. Omdat deelname gratis is, is het juist een kans voor kinderen waarvan het niet vanzelfsprekend is dat ze professionele danslessen kunnen volgen. De inschrijving voor de Urban Dance Battle Brabant is geopend! Aanmelden kan op urbandancebattle.nu