Cultuurcontact Helmond

Tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief

Ook komend schooljaar is Sjors Sportief en Creatief weer van de partij! Sjors Sportief en Creatief stimuleert kinderen om mee te doen met ontzettend leuke sportieve én creatieve activiteiten bij jou in de gemeente. Basisschoolkinderen kunnen kennismaken met verschillende sportieve en culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. Al het actuele aabod is te zien op www.sportencultuurhelmond.nl.

Aan de start van het nieuwe schooljaar worden de Sjors boekjes met allerlei sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen weer uitgedeeld op alle basisscholen. Wil je dat de kick-off van Sjors komend schooljaar op jouw school is? Dat kan! Doe mee met de tekenwedstrijd en win een leuke middag voor jouw leerlingen op de eerste schooldag! Daarnaast zal de winnende tekening een jaar lang de kaft sieren van het leuke boekje van Helmond. Het is heel simpel:

  • Laat de kinderen mooie tekeningen maken, met een sportief of creatief karakter
  • Kies één of twee tekeningen per klas en stuur ze vóór 25 mei naar ilja@cultuur-contact.nl. (vergeet niet de naam en klas per tekening te vermelden)
  • Zorg dat iedereen op jullie tekening(en) stemt!

Vanaf dinsdag 28 mei kan er via de website van Sjors een week lang worden gestemd. De tekening met de meeste stemmen wint. Heb je vragen, stel ze gerust!