Start Sjors Sportief en Creatief!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Start Sjors Sportief en Creatief!

Misschien hebben jullie er al iets over gelezen of het voorbij zien komen, maar volgend schooljaar start Helmond met Sjors Sportief en Creatief!

Via Sjors kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sporten en creatieve activiteiten in hun gemeente, zonder meteen lid te hoeven worden. Op deze manier kunnen ze geheel vrijblijvend ontdekken wat ze leuk vinden! Daarnaast is het sportieve en culturele aanbod in Helmond zo groot, dat het voor kinderen – en hun ouders– goed is om hier een makkelijk overzicht van te hebben. Want wist jij dat je in Helmond DJ workshops kunt volgen, er verenigingen zijn die freerunning en kanosport aanbieden en dat er ook een heuse circusschool is?

Door al deze initiatieven op een rijtje te zetten in het Sjors-boekje, hebben kinderen alle mogelijkheden om hun talent verder te ontwikkelen! De Sjors boekjes worden aan het begin van volgend schooljaar op alle basisscholen uitgereikt. Bewaar dit boekje goed, want de activiteiten lopen het hele schooljaar!

Achter de schermen is CultuurContact samen met JIBB + al hard aan het werk om dit te realiseren. Sportverenigingen en cultuuraanbieders hebben enthousiast gereageerd op onze oproep en samen hebben we een heel uitgebreid en gevarieerd aanbod samen weten te stellen. Het is nu wachten op de boekjes!