Jacques Vriens Cultuurprijs 2020, #doe mee!

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Jacques Vriens Cultuurprijs 2020, #doe mee!

Na de succesvolle editie in 2018, komt de Jacques Vriens cultuurprijs natuurlijk in 2020 weer terug!  Binnenkort gaan we officieel starten en kun je ons weer overal in Helmond vinden. En niet alleen met posters en flyers. Sinds kort hebben we namelijk een fantastische promo video, met daarin enkele sterren uit de vorige editie. Gaat dat zien!

Alle kinderen en jongeren uit Helmond in de leeftijd van 7 tot 17 jaar kunnen dit jaar weer meedoen. Dit jaar is besloten om de inzendingen te verdelen over twee categorieën: leerlingen uit het basisonderwijs en leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Dit doen we om het onze jury iets makkelijker te maken: naast het vergelijken van inzendingen uit allerlei verschillende disciplines hoeven ze nu in ieder geval niet meer op de leeftijd te letten. In beide categorieën is een publieksprijs en een juryprijs te winnen. Nòg meer kans dus om in de prijzen te vallen!

Natuurlijk vind je op facebook.com/JVCultuurprijs weer alle informatie die je nodig hebt om mee te doen. Van 15 mei tot 31 augustus kunnen foto’s en filmpjes van het werk ingestuurd worden. Alle professionals in het onderwijs en de creatieve sector vragen we om hun ogen goed open te houden. Ken jij creatief talent tussen 7 en 17 jaar? Tip hem of haar dan!