Cultuurcontact Helmond
CmK Conferentie

Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit 2022

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit 2022

 

Op weg naar 10: we klimmen door!

 

Op woensdag 20 april 2022 is de jaarlijkse conferentie van Cultuureducatie met Kwaliteit. We zijn al negen jaar samen onderweg. Daarom gaan met elkaar op pad: op weg naar tien! De conferentie is dit jaar online te volgen. Het programma ziet er alsvolgt uit:

 

13.00 - 14.00 uur | Talkshow
We starten de conferentie met een inspirerende talkshow met onder andere Monaim Benrida (programmaleider Gelijke Kansen Alliantie), Eva Vesseur (oprichter en bestuurder van basisschool en opvang Klein Amsterdam) en Hedwig Verhoeven (Directeur-bestuurder Fonds voor Cultuurparticipatie). Onder leiding van onze reisleider Ruben Maes kijken we terug op de reis die we de afgelopen jaren samen hebben gemaakt, maar kijken we ook vooral uit naar de toekomst. Onze gasten gaan met elkaar in gesprek over thema's als kansengelijkheid en andere uitdagingen van deze tijd.

14.15 - 15.45 uur | Sessies
De rest van de middag kun je kiezen uit afwisselende en inspirerende sessies. Samen met de programmaraad hebben we een mooi programma samengesteld met relevante onderwerpen en verschillende werkvormen. Er is voor ieder wat wils! Er zijn onder andere masterclasses, presentaties over de subsidieregelingen van het Fonds en er is een speciale sessie voor beleidsambtenaren over de uitvoering van CmK in tijden van corona. Ook is er ruime keuze aan interactieve workshops.

Lees onderstaand meer over de sprekers en de sessies. We vullen de komende weken het programma nog wat verder aan. Je kunt na aanmelden alvast favorieten verzamelen, zodat je op de 20e makkelijker een keuze kunt maken.

16.00 - 17.30 uur | Redactie magazine 'bijna 10'
We sluiten de middag samen af met het maken van het magazine 'Bijna 10'. Daarin ben jij met andere deelnemers de redactie van een nieuw CmK-tijdschrift. We komen bij elkaar voor een brainstormsessie voor de feesteditie 'Bijna 10'. Wat heeft de afgelopen negen jaar opgeleverd? Waar kijken we met trots op terug? Wat laten we graag achter? En waar willen we de komende tijd naartoe? 

 

Ben je ook enthousiast geworden? Meld je aan via deze link! De conferentie is voor iedereen die interesse heeft in cultuureducatie en is gratis te volgen. Georganiseerd door Fonds voor Cultuurparticipatie in samenwerking met LKCA en OCW.