Praatjesmakers
Praatjesmakers

Ben jij een Praatjesmaker?

TERUG NAAR NIEUWSOVERZICHT

Ben jij een Praatjesmaker?

Vind je het leuk om gesprekjes te voeren met ouderen? Hou je van muziek, geschiedenis van Helmond, spelletjes, knutselen of wandelen? Meld je dan aan als Praatjesmaker!

Praatjesmakers is een initiatief om gesprekjes te voeren met ouderen over onderwerpen die jullie allebei interessant vinden. Jullie worden gekoppeld op basis van jullie gezamenlijke interesse.

Je gaat op bezoek bij iemand met een koffer met materialen die passen bij het gekozen onderwerp. Klikt het en hebben jullie ruim voldoende gesprekstof, dan kunnen jullie meer ‘praatjes’ maken. De ontmoetingen kunnen bij de ouderen thuis plaats vinden of op een plek ergens in de stad of wijk. De onderwerpen voor de praatjes zijn: muziek, geschiedenis van Helmond, spelletjes, knutselen en wandelen (Ommetjes). Gezellig toch? Meld je aan als vrijwilliger!
 
Vrijwilligers gezocht
Voor het project Praatjesmakers zijn we ook op zoek naar één of twee personen die het leuk vinden om Praatjesmakers mee op te zetten en te coördineren. Dus hou jij van dingen regelen en zet jij je graag een paar uur per week in om senioren een leuke dag te bezorgen? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken! Neem contact met ons op!
 
Voor meer informatie kijk op de website van Lang Leve Cultuur