LEV zomerweken

LEV Zomerweken en Lang Leve Cultuur

25 juni 2019 - 09:00

Van 23 juni t/m 16 augustus vinden de LEV Zomerweken plaats met allerlei activiteiten voor jong en oud ín de wijken. Voor deze editie heeft de LEVgroep de samenwerking opgezocht met Lang Leve Cultuur en JIBB + om het aanbod tijdens de zomerweken nog meer ‘schwung’ mee te geven!


Culturele activiteiten voor ouderen

Lang Leve Cultuur is een samenwerkingsverband tussen de LEVgroep en de vijf grote culturele instellingen in Helmond (Museum Helmond, Kunstkwartier, Cacaofabriek, Speelhuis en Bibliotheek)  om een kwalitatief en gevarieerd cultureel aanbod neer te zetten voor ouderen. Om te kijken welke activiteiten georganiseerd worden en om je hiervoor in te schrijven kun je terecht op de site van Lang Leve Cultuur of op de site van de LEVgroep. De zomerweken worden afgesloten op 16 augustus met een spetterend slotfeest in Wijkhuis Westwijzer.


Nieuwe reeks activiteiten in najaar

Ook in het najaar vindt een nieuwe reeks culturele activiteiten voor ouderen plaats. De gezamenlijke instellingen zijn druk bezig met de organisatie van een aantrekkelijk programma. Dit programma vindt u op de site. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het actuele programma voor het najaar, meld u dan aan voor de mailingslijst door een mailtje te sturen naar info@langleve-cultuur.nl.