Kunstmenu

Kunstmenu: cultuuraanbod voor het primair- en voortgezet onderwijs

Kunstmenu is een compleet cultuurprogramma voor het primair- en voortgezet onderwijs in Helmond. Elk schooljaar stelt CultuurContact, in overleg met culturele aanbieders binnen en buiten Helmond, een nieuw menu samen. Dit programma omvat alle kunstdisciplines en garandeert dat leerlingen in hun schoolloopbaan meerdere keren met de kunstdisciplines in aanraking komen, zowel actief als receptief.


Kunstmenu 2019-2020

Het Kunstmenu voor 2019-2020 is bekend! Hieronder vind je de diverse leerjaren met het daarbij behorende aanbod. We maken komend schooljaar gebruik van drie soorten aanbod.

Bij vast aanbod is er één activiteit rondom één discipline.

Bij het keuze aanbod staat er nog steeds één discipline centraal, maar kun je per groep kiezen uit twee activiteiten.

Het extra aanbod is niet verplicht om aan deel te nemen, maar wel erg leuk om te doen! Afhankelijk van de activiteit zijn er wel of geen kosten aan verbonden.


Klik hier om in te loggen 


Via bovenstaande link kun je met jouw inloggegevens de diverse roosters van de Kunstmenu-activiteiten bekijken. Wil je iets wijzigen aan een ingeroosterde activiteit?
Neem dan contact met ons op via info@cultuur-contact.nl of bel met 0492 - 476654


Busvervoer

Wil je graag busvervoer naar één van de activiteiten toe? Neem contact op met CultuurContact via 0492 - 476654 of info@cultuur-contact. 

Let op! Busvervoer zit niet inbegrepen in de prijs van het Kunstmenu. Scholen ontvangen na afloop van de rit een aparte factuur. Busvervoer kan al vanaf € 155,- per rit (tot 50 personen).

------------------------------------------     ------------------------------------------     ------------------------------------------     ------------------------------------------     ------------------------------------------


Naast ons Kunstmenu hebben wij ook toffe erfgoedprojecten, zoals Jet en Jan en Open Monumenten Klassendag.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!